Fragt og fragtpriser

Vi sender kun ordrer og varer forsikret med track and trace. Som erhvervsdrivende er det os pålagt at kunne dokumentere, at kunder modtager deres varer, såfremt der skulle opstå tvivlsspørgsmål herom. Derfor er det desværre ikke en mulighed at få tilsendt varer pr. brev. 

Vi sender alle ordrer som pakkepost med PostNord. Det gør vi for at yde den bedste service og sikkerhed for vores kunder. Det giver større sikkerhed, da pakken er forsikret og udstyret med et track'n'trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Knitwedo til levering.

Det er vigtigt at det rigtige navn, adresse, mobilnummer og e-mail er påført ved bestilling af ordren. Er det rigtige mobilnummer eller mail ikke påført rigtigt, risikerer man ikke at få besked om, at ens pakke er klar til afhentning og den kan derfor blive sendt retur. Skulle dette ske eller at man på anden vis glemmer at afhente sin pakke og den bliver sendt retur til hos, så eftersender vi selvfølgelig gerne din pakke igen - dog mod betaling af ny fragt. Da det er dit ansvar som kunde at oplyse de korrekte informationer samt, at få afhentet din pakke i tide.

Hvis ikke navnet står på postkassen ved hjemmelevering, kan pakken risikere at blive sendt retur.

Forsendelser i Danmark: 
Fragt fra 39,- kr. - leveret til nærmeste eller ønsket/valgt PostNord Pakkeshop.

PostNord privat omdeling:
Fragt fra 49,- kr.

Fri fragt ved køb over 300,- kr. leveret til nærmeste PostNord Pakkeshop i Danmark.
*Bemærk at fri fragt kun opnåes ved køb af fysiske produkter til en værdi af 300,- kr.

Forsendelser til resten af verden:
Fragt fra 59,- kr.

Returnering


Nem retur i DK

Vi har gjort det nemt for dig at sende varer retur. Det skal være nemt at handle online, også hvis det viser sig at varerne skal retur igen. 

Bestil returfragt via vores returportal her: https://return.shipmondo.com/knitwedo

Ved brug af vores returportal, fratrækkes 39,- fra det beløb som du får refunderet.

Når vi modtager returpakken betaler vi pengene for varen tilbage til dig. 

Når du sender varer retur, er det dit ansvar at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet.

Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt. 

 

Returret

Knitwedo giver dig 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer fra webshoppen. Har du handlet i vores butik har du også 14 dages returret fra den dag du handler, pengene gives retur mod fremvisning af kvittering. Tilbudsvarer fra butikken kan ikke byttes.

Returnerer du dele af din ordre, tilbagefører vi kun for de købte produkterne.

Vi betaler altid pengene tilbage på returvarer
Hvis du ønsker at bytte til en anden vare skal du derfor gå i shoppen og bestille denne. Dette sikrer at din nye vare leveres til dig hurtigt, og at din kvittering matcher netop det du har købt.

Tilbagebetaling
Når vi modtager varen, tjekker vi den og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har betalt for købet ekskl. fragt. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med.

Har du f.eks. modtaget en gave der er købt via webshoppen og ønsker du at få pengene retur, vil disse blive sendt tilbage på betalingskortet de er købt på. Vi udbetaler ikke til bank konto, men bytter gerne til et gavekort.

 

Diverse

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Da Knitwedo sælger nye varer, vil en evt værdiforringelse altid beløbe sig til ingen værdi. Købelovens mangelregler anvendes. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller at du har taget varen ud af dens originale emballage og smidt det væk. Er varen leveret i en pose, med banderole eller anden form for emballage, skal varen returneres i denne. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. 

Hvis du benytter dig af fortrydelsesretten, refunderer vi alle betalinger fra dig, herunder leveringsomkostninger. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. 

Knitwedo modtager ikke pakker der er sendt »uden omdeling«. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret på vores adresse, og det er dit ansvar at indholdet er pakket forsvarligt ind. Vi anbefaler at du sender med tracking nummer.

Når du har sendt en vare retur, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen og refunderet dit tilgodehavende. I mailen er der vedhæftet en kreditnota hvor du har et overblik over hvad der er refunderet. Du vil altid få refunderet beløbet til samme kortbetaling som du brugte ved bestilling. Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

 

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du bedes give os besked, hvis du fortryder dit køb. Dette gøres på info@knitwedo.dk. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke benytte dig af din fortrydelsesret ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om, at du ønsker at returnere.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Køber afholder udgiften i forbindelse med returnering af varer - dette gælder også hvis din pakke sendes retur fra pakkeshoppen. Køber er samtidig ansvarlig for at varen er forsvarligt pakket ind og afholder risikoen ved forsendelse i forbindelse med returnering.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelses dag d. 15/6.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter du har modtaget samtlige af de varer du har bestilt. Du kan ikke fortryde dit køb ved blot at vælge ikke at afhente din pakke.

Hvis du ikke selv sender pakken retur, bliver Knitwedo pålagt en ekstra retur-fragtomkostning. Dette beløb vil blive modregnet når returvarerne refunderes. Gælder både ved »modtagelse nægtet« og ved »uafhentet pakke«. Gælder både leveringer i Danmark og udland. Vær opmærksom på at pakker der kommer fra udlandet kan være høje i returpris. Gælder naturligvis ikke hvis du selv har sendt den retur som en almindelig returvare, som normalt vil være tilfældet

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købet. Da Knitwedo sælger nye varer, vil en evt værdiforringelse altid beløbe sig til ingen værdi. Købelovens mangelregler anvendes. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller at du har taget varen ud af dens originale emballage og smidt det væk. Er varen leveret i en pose, med banderole eller anden form for emballage, skal varen returneres i denne. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. 

Varer undtaget fortrydelsesretten

Alle digitale varer, specialvarer samt fysiske bøger der er købt på www.knitwedo.dk kan ikke returneres.

Returnering

Hvis du fortryder købet, så benyt gerne vores returportal.

 

Levering og leveringstid

 

Vi behandler din ordre hurtigst muligt og bestiller du inden kl 14, bestræber vi os på, at du har din ordre næstkommende hverdag. 

Da vi er en lille familiedrevet garnbutik, må der i ekstra travle perioder kunne forventes ekstra leveringstid, du må dog ikke være i tvivl om, at vi løber så stærkt som vi overhovedet kan. Vi vil dog i alle tilfælde sørge for, at have din ordre afsendt indenfor 5 hverdage. Knitwedo kan ikke drages til ansvar ved forsinkelse af en ordre efter den er afsendt, da denne proces varetages af eksternt fragtfirma. Skulle der opstå problemer undervejs med din pakke, kan du kontakte os eller firmaet som pakken er afsendt med. 

Levring til udland:

Udenlandspakker bliver afsendt hver mandag. Vær opmærksom på, at fragtfirmaerne kan have ekstra travlt op til højtider og der kan forventes ekstra leveringstid. 

 

Køb af digitale opskrifter/e-bøger

Når dit køb er registreret vil du modtage en ordrebekræftelse og snarest muligt herefter vil du modtage en ny mail som indeholder et link til opskriften. Klik på linket og opskriften vil nu blive hentet ned som en pdf-fil. 


Betaling

Alle beløb der er vist på hjemmesiden er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Betalingen for din ordre vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Ved forudbestillinger eller specialvarer vil betalingen blive trukket med det samme (hele ordrens beløb). Hvis der er tale om forudbestillinger eller specialvarer, vil dette fremgå af varebeskrivelsen. Vær opmærksom på, at hvis du har bestilt andre varer sammen med din forudbestilling, vil ordren blive afsendt samlet.


ViaBill

Del betalingen op med ViaBill. Det er rente og gebyrfrit op til 2.000 kr.
Læs alle detaljerne vedr. betaling med ViaBill her: https://viabill.dk/forretningsbetingelser


Reklamationsret

Ifølge købeloven har du ret til 2 års reklamation. Vælger du at benytte dig af din reklamationsret, har du som udgangspunkt 4 valgmuligheder:

  1. At få fejlen rettet, f.eks. ved at varen repareres (hvis muligt)
  2. At få varen ombyttet til en ny vare
  3. Afslag i prisen
  4. Hæve købet og få refunderet pengene.

Vi kan afvise dit krav om at hæve købet, hvis vi i stedet tilbyder dig at rette fejlen, f.eks. ved reparation eller ombytning af varen. Du bedes være opmærksom på at du ikke kan benytte dig af reklamationsretten, hvis fejlen skyldes slitage, skader, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert brug, og / eller manglende vedligeholdelse af produktet. Du er forpligtet til at henvende dig indenfor 2 måneder, fra fejlen konstateres. 

Knitwedo tager forbehold for prisændringer, tastefejl, udsolgte varer og lignende.