Betingelser

Levering:
Vi behandler din ordre hurtigst muligt - alle ordrer der er afgivet inden kl 14.00 på hverdage, forventes afsendt samme dag. I travle perioder vil der kunne forventes ekstra leveringstid, dog ikke mere end 5 hverdage, medmindre andet er angivet i varebeskrivelsen. Knitwedo kan ikke drages til ansvar ved forsinkelse af en ordre efter den er afsendt, da denne proces varetages af ekstern firma. Skulle der opstå problemer undervejs med din pakke, så skal du kontakte firmaet som pakken er afsendt med.

Køb af digitale opskrifter/e-bøger forløber således: Når dit køb er registreret vil du modtage en ordrebekræftelse og snarest muligt herefter vil du modtage en ny mail som indeholder et link til opskriften. Klik på linket og opskriften vil nu blive hentet ned som en pdf-fil. 

Vi sender alle ordrer som pakkepost med GLS. Det gør vi for at yde den bedste service og sikkerhed for vores kunder. Dette giver en større sikkerhed, da pakken er forsikret og udstyret med et track'n'trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Knitwedo til levering hos kunden (nærmeste GLS pakkeshop).

Betaling:
Din betaling vil først blive trukket fra din konto, når varen afsendes. Ved forudbestillinger eller specialvarer (vil være angivet i varebeskrivelsen) vil pengene blive trukket med det samme.

Alle beløb der er vist på hjemmesiden er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms.

Fragtpriser:
Forsendelser i Danmark: 
Fragt fra 39,- kr. - leveret til nærmeste GLS Pakkeshop.

Erhvervspakker sendes med GLS.
Fragt fra 59,- kr.

Fri fragt ved køb over 499,- kr. leveret til nærmeste GLS Pakkeshop i Danmark.
*Bemærk at fri fragt kun opnåes ved køb af fysiske produkter til en værdi af 499,- kr.

Forsendelser til resten af verden:
Fragt fra 39,- kr.

Kontakt os gerne hvis du ønsker levering som ikke er angivet.

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Du bedes give os besked, hvis du fortryder dit køb. Dette gøres på info@knitwedo.dk. I din besked skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke benytte dig af din fortrydelsesret ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om at du ønsker at returnere.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Køber afholder udgiften i forbindelse med returnering af varer - dette gælder også hvis din pakke sendes retur fra pakkeshoppen. Køber er samtidig ansvarlig for at varen er forsvarligt pakket ind og afholder risikoen ved forsendelse i forbindelse med returnering.


Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Eksempel: Modtages varen d. 1/6 er seneste fortrydelses dag d. 15/6.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag. 

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Alle digitale varer og fysiske bøger der er købt på www.knitwedo.dk kan ikke returneres.

Tilbagebetaling:
Når vi modtager varen, tjekker vi den og hvis varen er ubeskadiget og ubrugt, vil du få tilbagebetalt det beløb, du har betalt for købet ekskl. fragt. Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. 

Bemærk:
Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet fordi du har taget varen i brug, den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, eller at du har taget varen ud af dens originale emballage og smidt det væk. Bemærk at original emballage kan udgøre en væsentlig del af varens værdi. Vi gør også opmærksom på at vi forebeholder os retten til at anullere en ordre, hvis der er sket en slå fejl på pris eller der skulle være et forkert lager antal på et at vores produkter.

Returnering:
Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til:
Knitwedo
Ringparken 28
DK-7470 Karup J