Først og fremmest, vil jeg gerne sige tak til dig for, at du har købt/ønsket dig kalenderen, det gør en verden til forskel, for en lille butik som min.

Bytteregler

Husk, at indholdet fra årets adventskalender kan byttes i HELE januar måned. Pengene udbetales ikke, men du får udstedt et gavekort af tilsvarende værdi som de returnerede varer. Når du bytter varer, skal der medbringes/medsendes en kvittering(som du finder i 4. adventspakke) samt ordrebekræftelse/ordrenummer. Det er vigtigt at du inkluderer kvitteringen samt ordrebekræftelse/ordrenummer - uden disse kan din returnering IKKE behandles. 

Du kan købe en returlabel fra vores returportal her: https://return.shipmondo.com/knitwedoEn retur label koster 39,- kr.

Bemærk: Du vil blive sendt videre til Shipmondo som varetager sig af betalingen og alt det tekniske, så skulle du opleve problemer i forbindelse med dit køb skal du kontakte dem og det kan du gøre på mail: kontakt@shipmondo.com eller på tlf: +45 70400407

Det er også muligt at bytte varerne i butikken, såfremt det ønskes. 

Opskrifter

Jeg har udviklet opskrifter i forbindelse med adventskalenderen. De har fulgt med i dine gaver, som et trykt eksemplar. Du har IKKE betalt for disse opskrifter, så de var gratis for dig og tæller dermed ikke med i din “værdi” og kan ikke returneres. 

Foreslag til projekter, som ligger ud over standard indholdet vil ligge på et håndskrevet kort. 

De sidste år, har vi troligt leveret opskrifter med i jeres kalendere. MEN vi oplevede desværre også, at mange ikke ønskede at strikke de opskrifter som de fik leveret, at de allerede havde strikket dem eller at modellen ikke lige passede dem. 

DERFOR er vi med stor succes gået over til, udelukkende at levere foreslag til hvordan du kan bruge garnet, som du har fået i adventsgaven. Så i din pakke, vil du have modtaget garn og et foreslag til en opskrift. Er opskriften ikke liiiiige noget for dig, så står det dig frit for, at finde på noget andet - på denne måde har du nemlig ikke betalt for en opskrift, som du ikke får brugt 🥳 

De foreslag vi kommer med, indeholder et designernavn og et design, som passer til garnet og opskrifterne handles direkte hos designeren og går altså udenom os