Først og fremmest, vil jeg gerne sige tak til dig for, at du har købt/ønsket dig kalenderen, det gør en verden til forskel, for en lille butik som min.

Bytteregler

Husk, at indholdet fra årets adventskalender kan byttes i HELE januar måned. Pengene udbetales ikke, men du kan finde noget andet! Send blot varerne retur med en returlabel.

Du kan købe en returlabel fra vores returportal her: https://return.shipmondo.com/knitwedoEn retur label koster 39,- kr.

Bemærk: Du vil blive sendt videre til Shipmondo som varetager sig af betalingen og alt det tekniske, så skulle du opleve problemer i forbindelse med dit køb skal du kontakte dem og det kan du gøre på mail: kontakt@shipmondo.com eller på tlf: +45 70400407

Inkluder en lille seddel i din returpakke, hvor du skriver hvad du gerne vil bytte til samt dine kontaktoplysninger. Så hører du fra os, hvis der skulle være spørgsmål.

Det er også muligt at bytte varerne i butikken, såfremt det ønskes. 

Når varer ønskes ombyttet, bytter vi varer 1:1 i forhold til værdien opgivet på hjemmesiden. Ønsker du eksempelvis at ombytte for 50kr varer, kan du vælge for 50kr nye varer. 

Opskrifter

Vi leverer gerne alle opskrifterne fra adventskalenderen digitalt til dig. Men da vi ikke har en liste over, hvem der har fået hvilke opskrifter, skal du i en mail til os skrive, hvilke opskrifter du har modtaget. På denne måde, kan vi søge dig frem via ravelry, tilknytte din mail til opskriften og sende den til dig.