Hej og velkommen til 🌺


Mit navn er Birgitte, og jeg er ejer af Knitwedo, en lille familedrevet webshop, som jeg driver med min mand, Thomas og min lillesøster Maria. Knitwedo blev startet tilbage i Oktober 2017, hvor det blev født ud af en dybfølt passion for strikning og en sans for kvalitet. Vores sortiment består udelukkende af udsøgte garnkvaliteter fra anerkendte producenter både i Danmark og internationalt. Vi udvælger vores produkter med den største omhu og kærlighed, og går aldrig ned på den gode kvalitet. 🌟

Igennem de seneste ür er vi begyndt at fü produceret udsøgt garn i vores eget navn og designet vores eget strikketilbehør og efterfølgende füet fremstillet alverdens fine produkter, det er alt fra pindeetuier, nüleetuier, uldsÌbe, markører og meget mere. Udover vores eget strikketilbehør, sü tilbyder vi ogsü mange andre nøje udvalgte brands, for at sikre eksklusivitet og uforlignelig kvalitet - herunder hündlavede og unikke produkter.

Skulle du have nogen spørgsmül, eller ønsker du yderligere information, er du mere end velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular.
Vi ser frem til at høre fra dig 😊

Med venlig hilsen,
Birgitte

(Birgitte til venstre og Maria til højre)