Generelle oplysninger
Når du handler på www.knitwedo.dk acceptere du automatisk vores nedestående handelsbetingelser. Vi opfordre dig derfor til at læse dem godt og grundigt igennem, inden du handler på www.knitwedo.dk

Knitwedo

Kastanievej 3
8620 Kjellerup
CVR-nummer: 38878123
E-mail: Info@knitwedo.dk

Forsendelse
Vi sender alle ordrer som pakkepost med PostNord. Det gør vi for at yde den bedste service og sikkerhed for vores kunder. Det giver større sikkerhed, da pakken er forsikret og udstyret med et track'n'trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Knitwedo til levering. Da vi er en lille familiedrevet garnbutik, må der i ekstra travle perioder kunne forventes ekstra leveringstid, du må dog ikke være i tvivl om, at vi løber så stærkt som vi overhovedet kan. Vi vil dog i alle tilfælde sørge for, at have din ordre afsendt indenfor 5 hverdage.

Det er vigtigt at det rigtige navn, adresse, mobilnummer og e-mail er påført ved bestilling af ordren. Er det rigtige mobilnummer eller mail ikke påført rigtigt, risikerer man ikke at få besked om, at ens pakke er klar til afhentning og den kan derfor blive sendt retur. Skulle dette ske eller at man på anden vis glemmer at afhente sin pakke og den bliver sendt retur til hos, så eftersender vi selvfølgelig gerne din pakke igen - dog mod betaling af ny fragt. Da det er dit ansvar som kunde at oplyse de korrekte informationer samt, at få afhentet din pakke i tide.

Hvis ikke navnet står på postkassen ved hjemmelevering, kan pakken risikere at blive sendt retur.

Forsendelser i Danmark:
Fragt fra 49- kr. - leveret til nærmeste eller ønsket/valgt PostNord Pakkeshop.
PostNord privat omdeling:
Fragt fra 69,- kr.
Fri fragt ved køb over 500,- kr. leveret til nærmeste PostNord Pakkeshop i Danmark.
*Bemærk at fri fragt kun opnåes ved køb af fysiske produkter til en værdi af 500,- kr.

Forsendelser til resten af verden
Udenlandspakker bliver afsendt hver mandag. Vær opmærksom på, at fragtfirmaerne kan have ekstra travlt op til højtider og der kan forventes ekstra leveringstid. Fragt/shipping fra/from 59,- kr. 
(All orders sent over our borders are priced based on the orders weight, and all orders are sent with Track & Trace, therefor the higher standard price)

Betaling
Hos os kan du betale med VISA, MasterCard, American Express, Diners Club, og MobilePay Online.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Vi accepterer betaling med Anyday.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Priser
Alle priser på knitwedo.dk er angivet i DKK og vil være inklusiv moms, men eksklusiv fragt. BEMÆRK: Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Skatter og afgifter samt told
Bestiller du varer fra et EU-land betaler du den samme moms som i dit eget land. Dette skyldes at Knitwedo er en del af MOSS-ordningen. Alle ordre der sendes udenfor EU sælges uden moms. Knitwedo påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told. (Vi er på nuværende tidspunkt ikke en del af den norske VOEC ordning, derfor vil ordre til Norge kunne risikere at blive pålagt told/afgifter hvis de tages i tolden)

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Knitwedo
Att: Reklamation
Kastanievej 3
8620 Kjellerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til retur adressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Returnering/Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter og e-bøger.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender en mail med et link, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Returvarer sendes til:
Knitwedo
Att: Retur
Kastanievej 3
8620 Kjellerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til retur adressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop. Varer der sendes til pakkeshop afhentes ikke. Køber har ansvaret for pakken indtil den er os i hænde.

Download din returseddel her.

Bytte
Ønsker du at bytte en vare, gøres dette ved at lægge en ny ordre, og sende den oprindelige vare retur. Pengene refunderes når varen er modtaget.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
For at kunne returnere en vare skal den være ubrugt og i samme stand som ved modtagelse. Hvis den fulde ordre returneres, refunderer vi det fulde beløb for de fysiske varer, herunder leverings omkostningerne. 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Når du sender varer retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.

Forbehold for billedgengivelse
Computerskærme kan være indstillet forskelligt og de kan variere meget i størrelse. Derfor kan farvegengivelser variere meget, alt efter skærmen. Knitwedo kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler den præcise farve varen har. Knitwedo forsøger dog at beskrive varen bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte Knitwedo’s kundeservice eller besøge os i vores butik for yderligere information om varerne.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Info@knitwedo.dkHvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Knitwedo
Att: Retur
Kastanievej 3
8620 Kjellerup
Info@knitwedo.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     
Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.05.2024