Generelle oplysninger
Når du handler på www.knitwedo.dk acceptere du automatisk vores nedestående handelsbetingelser. Vi opfordre dig derfor til at læse dem godt og grundigt igennem, inden du handler på www.knitwedo.dk

Knitwedo

Vestergade 1B
8620 Kjellerup
CVR-nummer: 38878123
E-mail: Info@knitwedo.dk
Telefonnummer: (+45) 53701587

Forsendelse
Vi sender alle ordrer som pakkepost med PostNord. Det gør vi for at yde den bedste service og sikkerhed for vores kunder. Det giver større sikkerhed, da pakken er forsikret og udstyret med et track'n'trace nummer, som gør det muligt at følge pakken fra Knitwedo til levering. Da vi er en lille familiedrevet garnbutik, må der i ekstra travle perioder kunne forventes ekstra leveringstid, du må dog ikke være i tvivl om, at vi løber så stærkt som vi overhovedet kan. Vi vil dog i alle tilfælde sørge for, at have din ordre afsendt indenfor 5 hverdage.

Det er vigtigt at det rigtige navn, adresse, mobilnummer og e-mail er påført ved bestilling af ordren. Er det rigtige mobilnummer eller mail ikke påført rigtigt, risikerer man ikke at få besked om, at ens pakke er klar til afhentning og den kan derfor blive sendt retur. Skulle dette ske eller at man på anden vis glemmer at afhente sin pakke og den bliver sendt retur til hos, så eftersender vi selvfølgelig gerne din pakke igen - dog mod betaling af ny fragt. Da det er dit ansvar som kunde at oplyse de korrekte informationer samt, at få afhentet din pakke i tide.

Hvis ikke navnet står på postkassen ved hjemmelevering, kan pakken risikere at blive sendt retur.

Forsendelser i Danmark:
Fragt fra 39,- kr. - leveret til nærmeste eller ønsket/valgt PostNord Pakkeshop.
PostNord privat omdeling:
Fragt fra 59,- kr.
Fri fragt ved køb over 300,- kr. leveret til nærmeste PostNord Pakkeshop i Danmark.
*Bemærk at fri fragt kun opnåes ved køb af fysiske produkter til en værdi af 300,- kr.

Forsendelser til resten af verden
Udenlandspakker bliver afsendt hver mandag. Vær opmærksom på, at fragtfirmaerne kan have ekstra travlt op til højtider og der kan forventes ekstra leveringstid. Fragt/shipping fra/from 59,- kr. 
(All orders sent over our borders are priced based on the orders weight, and all orders are sent with Track & Trace, therefor the higher standard price)

Betaling
Hos os kan du betale med VISA, MasterCard, American Express, Diners Club, og MobilePay Online.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Vi accepterer betaling med Anyday.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.

Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

Priser
Alle priser på knitwedo.dk er angivet i DKK og vil være inklusiv moms, men eksklusiv fragt. BEMÆRK: Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

Skatter og afgifter samt told
Bestiller du varer fra et EU-land betaler du den samme moms som i dit eget land. Dette skyldes at Knitwedo er en del af MOSS-ordningen. Alle ordre der sendes udenfor EU sælges uden moms. Knitwedo påtager sig intet ansvar for skatter, afgifter og told. (Vi er på nuværende tidspunkt ikke en del af den norske VOEC ordning, derfor vil ordre til Norge kunne risikere at blive pålagt told/afgifter hvis de tages i tolden)

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:
Knitwedo
Att: Reklamation
Vestergade 1B
8620 Kjellerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til retur adressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til Info@knitwedo.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter og e-bøger.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender en mail med et link, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Knitwedo giver dig 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager dine varer fra webshoppen. Har du handlet i vores butik har du også 14 dages returret fra den dag du handler, pengene gives retur mod fremvisning af kvittering. Udsalgsvarer fra butikken kan ikke byttes. 

Vi har gjort det nemt for dig at sende varer retur. Det skal være nemt at handle online, også hvis det viser sig at varerne skal retur igen. Du kan købe en returlabel fra vores returportal her: https://return.shipmondo.com/knitwedoEn retur label koster 39,- kr.

Bemærk: Du vil blive sendt videre til Shipmondo som varetager sig af betalingen og alt det tekniske, så skulle du opleve problemer i forbindelse med dit køb skal du kontakte dem og det kan du gøre på mail: kontakt@shipmondo.com eller på tlf: +45 70400407.
Husk a printe vores returseddel ud og vedlægge den i din pakke.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. 

Returvarer sendes til:
Knitwedo
Att: Retur
Vestergade 1B
8620 Kjellerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til retur adressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop.

Når du sender varer retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Forbehold for billedgengivelse
Computerskærme kan være indstillet forskelligt og de kan variere meget i størrelse. Derfor kan farvegengivelser variere meget, alt efter skærmen. Knitwedo kan ikke garantere, at de farver du ser på din skærm afspejler den præcise farve varen har. Knitwedo forsøger dog at beskrive varen bedst muligt. Du er altid velkommen til at kontakte Knitwedo’s kundeservice eller besøge os i vores butik for yderligere information om varerne.

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på Info@knitwedo.dkHvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Knitwedo og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på knitwedo.dk er Knitwedo. Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: Info@knitwedo.dk

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Knitwedo
Att: Retur
Vestergade 1B
8620 Kjellerup
Info@knitwedo.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser: __________________________________________________________________________________
Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________     
Dato: _________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 09.08.2023