Returnering/Fortrydelsesret 
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Ingen fortrydelsesret
Der er ikke fortrydelsesret på digitale opskrifter og e-bøger.
For at handlen kan gennemføres, skal du acceptere at vi sender en mail med et link, efter dit køb, og at din fortrydelsesret derved mistes.

Returvarer sendes til:
Knitwedo
Att: Retur
Kastanievej 3
8620 Kjellerup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til retur adressen. Du kan altså ikke sende din returpakke til en pakkeshop. Varer der sendes til pakkeshop afhentes ikke. Køber har ansvaret for pakken indtil den er os i hænde.

Download din returseddel her.

Bytte
Ønsker du at bytte en vare, gøres dette ved at lægge en ny ordre, og sende den oprindelige vare retur. Pengene refunderes når varen er modtaget.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
For at kunne returnere en vare skal den være ubrugt og i samme stand som ved modtagelse. Hvis den fulde ordre returneres, refunderer vi det fulde beløb for de fysiske varer, herunder leverings omkostningerne. 
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Når du sender varer retur, er det dit ansvar, at pakken kommer sikkert frem til os. Vi anbefaler at du altid får en kvittering for indlevering af pakken hos fragtfirmaet. Skulle din pakke blive væk, er det dit ansvar at få erstatning af fragtfirmaet du har brugt.

Normalt refunderer vi beløb for returvarer indenfor 1-5 hverdage. I travle perioder kan der gå op til 14 dage.