Merinould

Merinould er en af de mest populære garner til håndstrik, og med god grund. Det er blødt, varmt og let at arbejde med, hvilket gør det til en favorit blandt både begyndere og erfarne strikkere.

Merinould kommer fra merinofåret, som oprindeligt blev opdrættet i Spanien. I dag findes merinofår i mange lande over hele verden, herunder Australien, New Zealand, Sydafrika og Argentina. Det er en af de fineste og blødeste uldtyper på markedet, og det er kendt for sine fantastiske isolerende egenskaber.

Merinould er et alsidigt garn, der kan bruges til mange forskellige projekter. Det er særligt velegnet til tøj, da det er let og blødt mod huden. Det kan også bruges til tilbehør som huer, tørklæder og handsker.

Når du køber merinouldsgarn, er det vigtigt at kigge efter nomulesing garner. Nomulesing betyder, at ulden er blevet samlet uden brug af mulesing, som er en smertefuld praksis, hvor man fjerner uld fra fårets bagdel uden bedøvelse. Ved at vælge nomulesing garner kan du være sikker på, at ulden er blevet samlet på en ansvarlig og etisk måde.

Hos Knitwedo fører vi kun nomulesing merinouldsgarn fra anerkendte producenter som Sandnes Garn, Lang Yarns og Knitwedos eget merke. Vores sortiment af merinouldsgarn spænder bredt og mon ikke, du kan finde noget, der passer perfekt til dit projekt. 

Så hvis du leder efter et blødt, varmt og alsidigt garn til dine strikkeprojekter, så er merinouldsgarn et fantastisk valg. Og hos Knitwedo kan du være sikker på, at du får nomulesing garner af høj kvalitet.