Hvad skal jeg bruge, når jeg vil starte med at strikke?

At starte med at strikke kan virke overvældende, især når man kigger på alle de forskellige typer af udstyr og materialer. Men fortvivl ikke - det er faktisk ikke nødvendigt at have en masse udstyr for at komme i gang med at strikke.

Her er en liste over nogle af de grundlæggende ting, du har brug for for at komme i gang med at strikke:

Strikkepinde: Strikkepinde kommer i mange forskellige størrelser og materialer. De mest almindelige størrelser er 3 mm, 3,5 mm, 4 mm og 4,5 mm, men det afhænger af det garn, du skal bruge til dit projekt. Det kan også være en god idé at have både rundpinde og strømpepinde, da det giver dig mulighed for at strikke i mange forskellige størrelser og former.

Garn: Garnet du vælger afhænger af dit projekt, men når du starter ud, kan du overveje at vælge et blødt og let garn, som f.eks. en alpaca- eller bomuldsblanding. Garnet skal også matche strikkepindestørrelsen.

Målebånd: Et målebånd er vigtigt for at måle strikkeprøver og for at måle størrelsen på dit færdige projekt.

Saks: En god saks er vigtig for at klippe trådene i slutningen af dit projekt.

Nåle: En stoppenål er god til at tråde enderne af garnet, når du er færdig med at strikke.

Strikkeopskrift: Det er vigtigt at have en strikkeopskrift, når du starter ud, så du har en guide til at følge.

Disse grundlæggende ting er alt, hvad du behøver for at komme i gang med at strikke. Når du bliver mere erfaren, kan du begynde at tilføje flere redskaber til din samling, såsom pindemåler, strikkepindeetuier, projekttasker og mere specialiserede strikkepinde.

Husk at have det sjovt og tage det i dit eget tempo, når du starter ud med at strikke