1. Søndag i advent

Så blev det et par dage over d. første søndag i advent. 

Nogle stykker har spurgt om ikke jeg ville dele indholdet af adventskalenderens første gave og det vil jeg da naturligvis. 

Jeg har gjort mig særligt umage med at finde og få fremstillet ting, som jeg selv synes er fine og har manglet i mit strikkeliv. 

Den første gave indeholdt: 

Lækker

1 Maskewire i enten hvid, sort eller grøn. Maskewiren er ikke ny i Knitwedo sortiment, men derimod noget, man altid kan bruge. 

1 Årets julepin 2020, julepinen er specialfremstillet til adventskalenderen hvert år og den frigives sammen med adventskalenderen. Derudover frigives der et stærkt begrænset antal til salg udenom adventskalenderen. 

Luksus

indholdet af lækker+

1 lille læderpung speciallavet til adventskalenderen. Den lille læderpung er til opbevaring af småtterier i strikketasken, den lille læderpung har en lille lomme, så man kan holde udstyret adskilt i pungen. Eks. kan man have sin lille saks eller åbne, lukkede, store eller små maskemarkører adskilt. 

Ekstravagant

Indholdet af lækker+luksus+

1 stor læderpung speciallavet til adventskalenderen. I den store læderpung finder du  to små læderpunge og en stofpose med snørelukning. De små læderpunge kan du med fordel fylde med småtterier, som du tager ud og bruger efter behov. Det kan fx være dine maskemarkører, specialmarkører, dine knapper eller minisaks. Stofposen kan også tages ud og bruges efter behov. Fyld den med dine nåle, saks, omgangstæller og maskehjælper - så mangler du det aldrig. 

og lige om lidt, er det 2. søndag i advent. Jeg glæder mig til at kunne dele indholdet - ikke bare det skrevne, men også til at se, hvordan I tager imod det. 

Hav en dejlig dag, 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemlæses inden de offentliggøres