Blue Sky Fibers

Blue Sky Fibers er et amerikansk firma, der blev grundlagt i 2002 af Linda Niemeyer og hendes datter. De startede med at sælge luksuriøse, håndmalede garner fra Peru, og siden da er sortimentet vokset til at omfatte et bredt udvalg af naturlige, bæredygtige og miljøvenlige garner.

Der er flere forskellige garner i Blue Sky Fibers' sortiment, og de er alle lavet af materialer af højeste kvalitet. Et af de mest populære garner er Alpaca Silk, som er en blanding af blød alpaca og glansfuldt silke. Dette garn er perfekt til smukke sjaler, bluser og cardigans.

Et andet populært garn er Organic Cotton Worsted, som er et økologisk bomuldsgarn af høj kvalitet. Det er blødt og let at strikke med og egner sig perfekt til børnetøj og sommerprojekter.

Til de kolde vinterdage er Woolstok et godt valg. Dette garn er lavet af 100% Highland uld og kommer i en bred vifte af smukke farver. Det er perfekt til varme trøjer, huer og tørklæder.

Alle garnerne fra Blue Sky Fibers er produceret med stor respekt for miljøet og dyrevelfærden. Firmaet lægger stor vægt på at arbejde med bæredygtige materialer og samarbejder kun med producenter, der arbejder under fair forhold.

Hos KnitWeDo er vi glade for at kunne tilbyde et udvalg af Blue Sky Fibers' lækre garner til vores kunder. Med deres smukke farver, bløde kvaliteter og bæredygtige tilgang til produktion er Blue Sky Fibers et firma, der virkelig skiller sig ud på garnmarkedet.