Coming Copenhagen

Coming Copenhagen er et dansk brand, der er kendt for deres smukke, funktionelle og holdbare tasker. Brandet blev grundlagt af søskendeparret Rikke og Michael Juhl-Sørensen i 2013, og har siden da vokset sig større og mere populært.

Coming Copenhagen har en mission om at skabe tasker, der er funktionelle og nemme at bruge, men samtidig også er æstetisk tiltalende og passer til den moderne livsstil. Deres designs er enkle og tidløse, men samtidig også moderne og trendførende.

Hos Knitwedo.dk er vi særligt begejstrede for Coming Copenhagens toilettasker, som er perfekte som projekttasker til strikketøjet. Taskerne fås i forskellige størrelser og farver, og de er alle lavet af holdbart materiale, der kan tåle at blive brugt igen og igen.

En af de populære toilettasker fra Coming Copenhagen er Stella Toiletry Bag, som er stor nok til at rumme alt dit strikketøj, men stadigvæk ikke fylder for meget i tasken. Tasken har en praktisk lynlås og en smuk, enkel indretning, der gør det nemt at finde det, du leder efter.

Coming Copenhagen laver også en række andre produkter, herunder computertasker, rygsække og makeup-punge. Alle deres produkter er designet med samme tankegang om funktionalitet og æstetisk appel.

Hvis du leder efter en projekttaske til dit strikketøj, eller bare en smuk og funktionel taske til daglig brug, så er Coming Copenhagen helt sikkert værd at overveje. Deres tasker og produkter er af høj kvalitet og designet til at holde i mange år frem.

Find de fine tasker her