Cohana

 

Cohana er et japansk brand, der er kendt for deres kvalitetsværktøj og tilbehør til håndarbejde. Deres produkter er alle fremstillet i Japan og er kendetegnet ved den høje kvalitet og elegante design. Cohana blev grundlagt i 2016 med missionen om at fremme japansk håndværkstradition og skabe smukke og brugbare produkter til håndarbejdere over hele verden.

Cohana er inspireret af japansk minimalisme og elegance, hvilket afspejles i deres produkter. De har en stærk passion for at skabe smukke og funktionelle værktøjer til håndarbejde og har en stor respekt for den traditionelle japanske håndværkstradition.

Cohana har et bredt udvalg af produkter, herunder stof- og garnsaks, nåle, målebånd, nålepuder og meget mere. Deres produkter er alle fremstillet i Japan af dygtige håndværkere, der bruger traditionelle teknikker og materialer af høj kvalitet.

SHOZABURO TRÅDSAKS er en af Cohanas mest populære produkter. Det er en smuk og elegant saks, der er perfekt til at klippe tråde og stof. Saksen er håndlavet af en dygtig håndværker og er fremstillet af rustfrit stål med en smuk messingbelægning. Den leveres med en smuk læderetui, der beskytter saksen og gør den nem at tage med på farten.

Cohana minisaks er en anden populær produkt fra brandet. Disse små og praktiske saks er perfekte til små opgaver, hvor præcision er afgørende. Saksene er håndlavet og har en smuk og enkel design. De kommer også med en smuk læderetui, der beskytter saksene og gør dem nemme at tage med på farten.

Cohana er et brand, der er kendt for deres passion for at skabe smukke og funktionelle produkter til håndarbejde. Deres produkter er alle fremstillet i Japan af dygtige håndværkere, der bruger traditionelle teknikker og materialer af høj kvalitet. Med Cohanas produkter får du ikke kun et værktøj til dit håndarbejde, men også en smuk og elegant tilføjelse til din samling af håndarbejdsudstyr.

 

Du kan gå på opdagelse i vores sortiment fra Cohana her