Eucalan

Eucalan er en serie af miljøvenlige vaskemidler, der er specielt designet til at vaske sarte tekstiler som uld, silke og andre naturlige fibre. Eucalan er baseret i Canada og har været en pioner inden for bæredygtige vaskemidler i mere end 25 år.

Eucalan-produkterne er alle biologisk nedbrydelige og er fremstillet med naturlige ingredienser, der er skånsomme for både miljøet og tøjet. Deres filosofi er at give forbrugerne en bæredygtig og miljøvenlig måde at vaske deres tøj på, samtidig med at tøjet holder sig i god stand i længere tid.

Eucalan-produkterne fås i fem forskellige duftvarianter: eukalyptus, grapefrugt, lavendel, naturlig (uden duft) og jasmin. Hver variant er også tilgængelig i en økonomisk stor størrelse på 500 ml og en praktisk rejsestørrelse på 100 ml. 

Eucalan-produkterne er nemme at bruge og kræver ikke skylning, hvilket gør dem ideelle til både maskin- og håndvask. Du kan nemt vaske og opfriske dit tøj i løbet af få minutter, og tøjet vil være rent og duftende. Eucalan er også et godt valg, hvis du ønsker at minimere din vaskemaskines miljøpåvirkning.

Et af Eucalans mest populære produkt er deres "No Rinse Delicate Wash", som er perfekt til sarte tekstiler som silke, kasjmir og uld. Denne formel er mild, men effektiv, og efterlader dit tøj blødt og duftende. 

Deres "Wool Wash" er specielt designet til at vaske og pleje uld- og garnprojekter og er velegnet til alle typer garn og tekstiler.

I forhold til værdier fokuserer Eucalan på bæredygtighed, skånsomhed og effektivitet. De stræber efter at minimere deres miljøpåvirkning gennem bæredygtige produktionsmetoder og emballage. Eucalan er også dyrevenlige, og deres produkter er ikke testet på dyr.