3. Søndag i advent

3. Søndag i advent og hvor er det sjovt at følge med i åbningen af jeres pakker! 

Fra hver lørdag eftermiddag-ish, begynder insta allerede at summe med spændte storys og pilfingre - jeg er vild med det! 

3. Søndag og vi er nået til pakken med velvære. Jeg er teamet op med en ganske særlig leverandør og håndværker, hvis jeg nu selv skal sige det. For jo - sæbe og plejeprodukter kan godt være et vaskeægte håndværk.

Velværepakken er sammensat af den danske virksomhed Munkholm, som holder til i Holbæk. Jeg kontaktede i efteråret Munkholm og spurgte om de ikke kunne tænke sig, at sammensætte en velværepakke, med fødderne i centrum og dét må man sige, de har levet op til 🥳 

Munkholm er en dansk familieejet virksomhed, der producerer et sortiment af håndlavede sæbe-, bad- og kropsprodukter. De er især kendt for, kun at bruge de fineste økologiske og vegetabilske ingredienser og de reneste æteriske olier i deres produkter. 

Og nu til indholdet af de forskellige pakker! 

Lækker

1 FootscrubDen håndlavede sæbe, som er eminent til fødderne, er tilsat pimpsten og økologiske olier. Footscruben er dejlig cremet og naturligvis antibakteriel.

1 FodcremeDen fugtgivende fodcreme er tilsat Aloe Vera og pebermynte. Den optages hurtigt af huden uden at fedte.

Luksus

indholdet af lækker+

1 Aromabad med PebermynteLuksuriøs badesalt, med et rigt indhold af mineraler, samt blødgørende mandelolie - Et fodbad skal mindst være på 15 min, så udskilles affaldsstoffer og virker lindrende.

1 Lakrids by Bülow Christmas - med salt og caramel

Ekstravagant

indholdet af lækker+luksus+


1 SaltscrubEn dybderensende saltscrub til kroppen, som blødgør, fjerner døde hudceller og sætter gang i blodcirkulationen. Autentisk duft af Rose & Sandeltræ

1 Flydende Sæbe - Mild håndsæbe med Aloe Vera, som hurtigt og skånsomt rengøre dine hænder og fødder - Igen med en autentisk duft af Rose & Sandeltræ. 

Jeg håber, at jeres fødder kommer til at nyde godt af den ekstra luksus, I får noget valuta ind på selvforkælelses og overskudskontoen og at I derudover kan mærke, at julen står for døren 🎄

Hav en dejlig søndag, 

3 kommentarer

Det var en skøn pakke og åbne ❤️

Ida Christensen december 14, 2020

Kære Birgitte
Vil du hilse din julehjæper, jeg tror det må være en nisse pige 🤶 og sige tak for en ren luxus 3 søndag i advent gave 💗jeg glæder mig helt fantastisk til at prøve de nye produkter ren selvforkæelse 🤗
Du forstår simpelhen at finde de mest fantastiske ting
💗😘

Mette Nyvang december 14, 2020

Jeg er vild med det ❤..ser allerede frem til næste års advents kalender 🎅❤

Jette Eskildsen december 14, 2020

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemlæses inden de offentliggøres