4. Søndag i advent

Så blev det den 4. Søndag i advent og dermed også tid til, at åbne den aller sidste pakke i dette års adventskalender 🎄 

Jeg er simpelthen så glad og stolt over, at vi er nået hertil. På den måde kan man jo sige sig selv at vi jo nok skulle nå hertil, for tiden går jo. Men jeg er simpelthen så glad for den måde I har taget imod kalenderen på. Som modtager af en adventskalender, er det jo en slags lykkepose, en chance I har taget og I har haft tillid til mine valg og stil - det har været en fornøjelse for mig at kunne følge med i jeres glæde over gaverne og allerede kunne se, flere af tingene være blevet taget i brug, så det skal I have en kæmpe tak for! 

Lige om lidt er det juleaften og i den forbindelse synes jeg også at det skal nævnes, at jeg på grund af adventskalenderen, jer og i samarbejde med mødrehjælpen, har kunne sikre en god jul for 300 børn. Det er fuldstændig vildt - vildt fint og vildt rørende. Jeg er så taknemmelig for, at det har været muligt, så tak for jer ♥️ 

I dagens pakke, finder du endnu en af mine nye garnkvaliteter. Dette er den første af mine nye garnkvaliteter som lanceres. Som jeg skriver dette, har jeg netop fået en bekræftelse på afsendelsesdatoen fra spinderiet. I kan ikke se det, men jeg sidder med krydsede fingre. Så hvis alt går som planlagt er det klar til lancering i slutningen af januar 🤞🏻

Kvaliteten hedder Falkland merino.

Da jeg udviklede denne garntype, var det vigtigt for mig, at lave noget der i tilstrækkelig grad ikke var set før eller noget som ville udfylde et tomrum på markedet - selvom jeg også er bevidst om, at det er svært at opfinde den dybe tallerken hver gang. Det har derfor været vigtigt for mig, at kombinere blødhed, non-superwash, løbelængde, vægt og farvekort, så det hele gik op i en højere enhed. 

Garnet er spundet af den fineste merinould fra Falklandsøerne, som er særligt kendt for dens unikke blødhed. For at bevare uldens naturlige egenskaber, har jeg valgt IKKE at lade garnet superwashbehandle og det er derfor non-superwash og skal håndvaskes ved ca. 30 grader. 

Garnet løber ca. 220 meter pr. 50 gram og har en strikkefasthed på ca. 28-29 masker på 10 cm og kombineret med en silk mohair en strikkefasthed på 21-22 masker på 10 cm. 

Jeg har sat et farvekort på 17 farver, som jeg personligt selv synes rammer knitwedo universet spot on 👌🏻 

Farven som er i adventskalenderen er en ufarvet version og uden banderole, dem som har læst blogindlæget fra 2. Søndag i advent, husker nok historien herom 😬

Som skrevet i jeres pakker, vil jeg rigtig gerne komme med nogle forslag til, hvad I kan bruge garnet til. Men faktisk er mulighederne så mange, at jeg hellere vil nævne et par garnkvaliteter som den kan erstatte - så har I måske allerede noget på strikkelisten? Falkland merino kan med lethed erstatte Sunday fra Sandnes, Anina fra Filcolana og Merino fra Knitting for olive. 

Meeen I skal da alligevel ikke snydes for et par foreslag: 

  • Opskrifterne fra min bog “strik til minimennesker”
  • Vinterblad tæppe
  • Eir romper 
  • Spilopshorts 
  • Bark romper
  • På skrå romper 

Rabatkoden som er medfølgende i dagens pakke, gælder til alle enkeltopskrifter på hjemmesiden, både mine egne og fra Knitting for olive, men gælder også til alle bøger og magasiner 🎁

Jeg håber, I vil tage pænt imod, hvad der føles som en baby 🙈 

Hav en dejlig 4. Søndag i advent og glædelig jul, 

2 kommentarer

Kære Birgitte 100000000 gange tak 💞
Så blev det den sidste søndag i advent og dermed også den sidste advents pakke 🎁 jeg kommer til at savne disse søndage det har været en fantastisk oplevelse og stor glæde og jeg har nydt det 😘 og set frem til disse søndage
Kalenderen bære tydelig præg af at du har lagt mange tanker og energi i at lave en helt fantastisk advents kalender som har været med til at give mine advents søndage en ekstra glæde .
Jeg håber meget at du får lyst og mod på at lave en igen til næste år 🤶🧑‍🎄
Min mand har lovet at holde øje med din netside når vi kommer til den tid næste år
Et ønske om at julefreden og roen også snart kan sænke sig over dig og dine kære ☃️🎄💫💖🎅

Mette Nyvang januar 04, 2021

Tusind tak for den skønne adventsgave ❤️ Jeg glæder mig meget til at strikke med det lækre nye garn. Vil det være muligt at købe ekstra nøgler af den ufarvede, så det er muligt at strikke en sweater?
Mvh Rebecca

Rebecca Emilie Sharp Brown januar 04, 2021

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemlæses inden de offentliggøres