Knitwedos Charity Edition

Velkommen! 
Både til det her opslag, men også til garnet. Det længe ventede og svært fine garn! Men det er ikke lige nu, at jeg skal fortælle stolpe op og stolpe ned om garnet - det kunne jeg ellers sagtens, men det er faktisk ikke selve garnet det skal handle om lige nu. 

Da jeg skabte garnet, var det med en bevidsthed om, hvor priviligeret jeg er. Det er ikke alle forundt at så lov til at skabe og kreere og tilmed gøre det som en levevej. Jeg er heldig og derfor synes jeg virkelig også, at jeg har en forpligtelse til, at give noget videre.
Så på den måde, synes jeg egentlig, at det kom sig meget naturligt, at jeg sammen med garnet ville gøre noget godt for nogen. 

Idéen gør egentlig i alt sin enkelthed ud på: 
  • Hvert halve år, indledes et samarbejde med en skønt menneske, som kan noget særligt med garn.
  • Vores (med garanti) fantastiske samarbejdspartner udvælger en farve og en velgørende organisation.
  • Farven lanceres som en ny farve og kaldes “Charity edition” eller oversat til “velgørende”. Farven er limited edition og sælges KUN i en begrænset mængde.
  • 10% af den samlede omsætning af denne særlige farve doneres til velgørenhedsarbejde, en velgørende organisation eller fond, som er særligt udvalgt.

Når farven er udsolgt, kommer den desværre ikke på lager igen og på den måde, er den helt unik. 

Jeg håber, I vil tage godt imod mit lille initiativ og jeg glæder mig allerede til at dele det første samarbejde 🌼 

Venligst, 

 Birgitte 

 

Skriv en kommentar

Alle kommentarer gennemlæses inden de offentliggøres