Muud

Muud er et dansk brand, der er specialiseret i at producere håndlavet kvalitetstilbehør til håndarbejde. Deres produkter er både funktionelle og æstetisk tiltalende, og de har en mission om at skabe holdbare og langtidsholdbare produkter af høj kvalitet. Hos Knitwedo.dk fører vi et udvalg af Muud's produkter, der alle er perfekte til strikkere.

En af de mest populære produkter fra Muud til strikning er deres strikkepindeetui Stockholm. Dette etui er designet til at holde styr på dit strikketilbehør, såsom rundpinde, kabler og målebånd, og det er perfekt til at tage med dig, når du er på farten. 

En anden populær produkt fra Muud er deres projekttasker. Taskerne er ideelle til opbevaring af dit strikketøj, og de fås også i forskellige størrelser og farver. De er lavet af høj kvalitets læder, så dit strikketøj er godt beskyttet mod skader.

Alle Muud's produkter er designet og fremstillet med fokus på kvalitet, holdbarhed og æstetik. Deres produkter er perfekte til strikkere, der ønsker at holde deres strikketilbehør organiseret og beskyttet, mens de også vil have smukke og stilfulde tilbehør til deres håndarbejde. Hos Knitwedo.dk er vi stolte af at føre et udvalg af Muud's produkter, og vi er sikre på, at du vil elske dem lige så meget som vi gør.

Se alle vores produkter fra muud her